Ενοικιαζομενα Σπιτια Θεσσαλονικη
ΕΛ / ΕΝ
Oikotrust - Επιπλωμένα Φοιτητικά Διαμερίσματα Θεσσαλονίκη

Oikotrust - Ενοικιαζόμενα Επιπλωμένα Φοιτητικά Διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη

Χάρτης Φοιτητικών Διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη
Φοιτητικά Διαμερίσματα και Στούντιο για Ενοικίαση στη Θεσσαλονίκη
Διαμερίσματα και studio για φοιτητές στη Θεσσαλονίκη

Οι παρακάτω είναι αντιπροσωπευτικές απόψεις από φοιτητές που έμειναν στα studio / διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη, όπως ακριβώς διατυπώθηκαν από τους ίδιους:

"Η εταιρεία ακολουθεί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές σχετικά με την ενοικίαση σε φοιτητές. Προσωπικά από το 3ο έτος που μετακόμισα εδώ, έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μου προς το πολύ καλύτερο. Γενικότερα έχετε φροντίσει να προσφέρετε άψογες υπηρεσίες. Τα διαμερίσματα είναι "έξυπνα", λειτουργικά, όμορφα, προσφέροντας υψηλή ποιότητα ζωής. Η συστηματική φροντίδα τους από τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό είναι από τις μεγαλύτερες εξυπηρετήσεις."

Foititika diamerismata kai studio sti Thessaloniki
Μαρίνα Σίσκου, Τρίκαλα, Αγγλική Φιλολογία


"Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα studio λειτουργικό, ευάερο, ευήλιο, ήσυχο, ιδανικό για διάβασμα. Επιπλέον είναι κοντά στα πανεπιστήμια και σε κεντρικό σημείο, ενώ δεν λείπει η ασφάλεια που νιώθει κανείς κατοικώντας σε αυτό."

diamerisma gia foitites sti thessaloniki
Θεοδώρα Ηλία, Χαλκίδα, Κτηνιατρική


"Εδώ και δύο χρόνια μένω στην οικοδομή αυτή. Οι εντυπώσεις και οι εμπειρίες που έχω μόνο θετικές είναι. Καταρχάς πρόκειται για μια οικοδομή νεόχτιστη, με όλες τις ανέσεις που συνεπάγεται αυτό. Τα διαμερίσματα πιστεύω είναι ιδανικά και μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή, καθώς πρόκειται για πλήρως λειτουργικά διαμερίσματα, με πολύ καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση. Επίσης, σαν οικοδομή, πρόκειται για μια από τις καλύτερες που έχω δει. Πάντα καθαρή και περιποιημένη. Η ύπαρξη πληντυρίων και στεγνωτηρίων πιστεύω ότι καλύπτει την βασική δυσκολία του φοιτητή. Η ασφάλεια αποτελεί βασική μέριμνα των ιδιοκτητών. Τέλος, η πολύ κοντινή απόσταση απο το χώρο των πανεπιστημίων (μόλις 5 λεπτά) είναι ιδανική."

Απόψεις από τους φοιτητές που είχαν νοικιάσει διαμέρισμα Oikotrust
Ευάγγελος Τσάτης, Πολιτικός Μηχανικός


"Θεωρώ πως είναι η ιδανική κατοικία για έναν φοιτητή. Είναι δίπλα στα Πανεπιστήμια σε μια καινούρια, ασφαλή πολυκατοικία - πανέμορφα επιπλωμένη - με 24ωρη θέρμανση και παροχή ζεστού νερού, με ξεχωριστό xώρο πληντυρίων - στεγνωτηρίων και κυρίως με ιδιοκτήτες ευγενικούς, που είναι πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει."

Σχόλια φοιτητών για τα φοιτητικά στούντιο
Κατερίνα Κονιδάρη, Αθήνα, Φυσικό


"Το προσωπικό είναι πάντα εξυπηρετικό και ευγενικό. Όλο το κτίριο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα κι έτσι όλα λειτουργούν τέλεια. Τέλος, είναι σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Θεσσαλονίκης."

sxolio gia ta foititika spitia sti thessaloniki
Antonio Mariano, Lecce, Ιταλία, Φυσικό


"Η συνεργασία και η διαχείριση είναι απίστευτα εξυπηρετική, πράγμα που άλλα διαμερίσματα (ειδικά φοιτητών) δεν το έχουν. Όποτε χρειαστούμε κάτι, υπάρχει βοήθεια το συντομότερο δυνατόν."

Φοιτητικές απόψεις για τα studios στη Θεσσαλονίκη
Μαρία Καραμανίδου, Λεμεσός Κύπρος, Παιδαγωγικό


"Επειδή ήρθα στη Θεσσαλονίκη για ένα μόνο χρόνο για πτυχείο Master, το πιο σημαντικό στοιχείο στην επιλογή του σπιτιού που θα μείνω ήταν να είναι σε απόσταση περπατήματος από τη σχολή (City College), να είναι καινούριο και πλήρως εξοπλισμένο. Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο ήταν η ασφάλεια στο κτίριο και η επικοινωνία που είχα με τους ιδιοκτήτες. Επαγγελματισμός, ευγένεια και υποστήριξη είναι οι αξίες της Oikotrust. Αν θα γυρνούσα για να ξαναμείνω στη Θεσσαλονίκη, θα επέλεγα ξανά τα στούντιο Oikotrust."

Ξένοι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη
Milica Miljkovic, Βελιγράδι, Σερβία, City College


"Καθ' όλη τη διάρκεια που ήμουν στη Θεσσαλονίκη και μακριά από τη χώρα μου, ένιωσα σαν να βρίσκομαι σπίτι μου. Στο σπίτι πάντα ένιωθα ασφάλεια. Οτιδήποτε κι αν χρειαστήκαμε, όλοι έδειξαν ενδιαφέρον και μας βοήθησαν. Οι υπάλληλοι είναι πολύ χαμογελαστοί και ευγενικοί και μας μιλούσαν με φιλική διάθεση. Κατά τη γνώμη μου, είναι τύχη για έναν φοιτητή που είναι μακριά απ' τον τόπο του να μένει εδώ. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη διαμονή μου και πάλι ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια Oikotrust. Το προτείνω σε όλους τους φοιτητές που ψάχνουν ένα καλό σπίτι. Χαιρετισμούς από την Τουρκία!"

Turkish student in Thessaloniki
Ozlem Kardas, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, Ελληνική Φιλολογία

Φωτογραφίες Ενοικιαζόμενων Φοιτητικών Διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη δίπλα στο Πανεπιστήμιο