Ενοικιαζομενα Σπιτια Θεσσαλονικη
ΕΛ / ΕΝ
Oikotrust - Επιπλωμένα Φοιτητικά Διαμερίσματα Θεσσαλονίκη

Oikotrust - Ενοικιαζόμενα Επιπλωμένα Φοιτητικά
Διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη

Χάρτης Φοιτητικών Διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη
Φοιτητικά Διαμερίσματα και Στούντιο για Ενοικίαση στη Θεσσαλονίκη
Διαμερίσματα και studio για φοιτητές στη Θεσσαλονίκη
 
 
Φοιτητική Οικοδομή με διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη
Το πλήρως ανακαινισμένο κτίριο διαμερισμάτων και studios στην Αγίας Σοφίας 67 (μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Κασσάνδρου) βρίσκεται 500μ από τα Πανεπιστήμια και συνδυάζει όλες τις παροχές που μπορεί να ζητήσει ένας φοιτητής σε ένα οικονομικό πακέτο και σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

περισσότερα >

Φοιτητική Οικοδομή με στούντιο στη Θεσσαλονίκη
Το νεόκτιστο κτίριο της Λάζου Εξάρχη 6 (μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Κασσάνδρου πίσω από το Τούρκικο Προξενείο) είναι 300μ από τα Πανεπιστήμια και αποτελείται από μονόχωρα και πλήρως εργονομικά studio σε ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον στην καρδιά της φοιτητικής περιοχής της Θεσσαλονίκης.

περισσότερα >

Φοιτητική Εστία ERASMUS Θεσσαλονίκη
Το κτίριο στην Κασσάνδρου 134 αποτελεί μια φοιτητική εστία που ανακαινίστηκε ριζικά το 2020 με βραβευμένο design και μοναδικό roof garden, μόνο 250μ από τα Πανεπιστήμια.

περισσότερα >

Φοιτητικό Κτίριο με studio στη Θεσσαλονίκη
Το νεόκτιστο κτίριο (Μάρτιος 2019) στην Πλάτωνος 16 αποτελείται από επιπλωμένα φοιτητικά διαμερίσματα (studio) με αναβαθμισμένες προδιαγραφές και σε απόσταση μόλις 9 λεπτών με τα πόδια από τα Πανεπιστήμια.

περισσότερα >

Φοιτητικά Loft στη Θεσσαλονίκη
Το ριζικά ανακαινισμένο κτίριο (Οκτώβριος 2021) στην Βενιζέλου 66 αποτελείται από φοιτητικά loft και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου με καινοτόμους κοινόχρηστους χώρους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

περισσότερα >

Φωτογραφίες Ενοικιαζόμενων Φοιτητικών Διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη δίπλα στο Πανεπιστήμιο